Even voorstellen

Home Even voorstellen

Castellum Beveiliging is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met een breed dienstenpakket voor veiligheid in de regio Utrecht. Voordat eigenaar Louis Franken in 2005 Castellum Beveiligingen oprichte, heeft hij 20 jaar ervaring opgedaan bij beveiligingsbedrijven, onder andere als districtleider Mobiele Surveillance medeoprichter Collectieve Beveiliging.

Gekwalificeerd en ervaren personeel

De beveiligers van Castellum Beveiliging hebben gemiddeld 5 jaar ervaring, zijn minimaal 22 jaar oud. Allen zijn zij gescreend door de afdeling Bijzondere Wetten van de Politie Utrecht en in het bezit van een diploma Algemeen Beveiliging Medewerker of Beveiliger op Niveau 2 of 3.

Eén aanspreekpunt

U heeft altijd één aanspreekpunt binnen het beveiligingsteam dat op uw opdracht wordt gezet. Door zoveel mogelijk met een vaste teamsamenstelling te werken, leren de beambten uw bedrijf door en door kennen en heeft u te maken met vertrouwde gezichten.

Flexibiliteit

Soms heeft u onverwacht extra beveiliging nodig. Beveiligingsspecialisten die passen bij uw werkterrein kunnen ad hoc geregeld worden. Castellum Beveiliging werkt met piketdiensten en is zodoende 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

Kennis van lokale omstandigheden

Doordat wij regionaal werken zijn onze beveiligers op de hoogte van lokale omstandigheden. Hierdoor zijn zij in staat om snel en adequaat te reageren bij calamiteiten.

Moderne uitrusting

De dienstvoertuigen van Castellum Beveiliging zijn duidelijk herkenbaar en uitgerust met moderne apparatuur. Ons geavanceerde GPS kloksysteem registreert op welke tijdstippen onze surveillanten op welke checkpoints uw pand zijn geweest. U ontvangt hiervan een automatische rapportage.