Onze beveiligers komen na een alarmmelding snel in actie om de schade aan uw bedrijf te beperken.

Werkwijze
Als in onze meldpost via de alarmcentrale een melding van uw alarmsysteem binnenkomt, wordt de dichtstbijzijnde surveillant op de situatie afgestuurd. Onze werkwijze is als volgt:

Onderzoek instellen naar de oorzaak van het alarm.
Volgens de afgesproken instructies inspecteert de surveillant de buitenzijde van uw pand, bekijkt hij/zij het alarmbedienpaneel en vervolgt hij/zij de ronde  aan de binnenkant totdat de oorzaak is achterhaald.

Maatregelen treffen om (verdere) schade te voorkomen of te beperken
De surveillant zorgt voor noodoplossingen. Zo laat hij/zij opengebroken ramen en deuren dichttimmeren en lekkages stoppen. Indien nodig schakelt hij/zij hulpdiensten zoals politie en brandweer in. In zijn/haar hoedanigheid als sleutelhouder laat hij/zij hulpverleners binnen en begeleidt hen. Als de situatie veilig is, wordt het alarm weer ingeschakeld.

Rapportage maken.
In een rapportage vermeldt de surveillant de aangetroffen bijzonderheden. Daarnaast registreert ons geavanceerde kloksysteem op welke tijdstippen de surveillant  op welke plekken in uw pand is geweest.  U ontvangt hiervan een automatische rapportage.

Controleren van de werking van uw alarm.
Voordat de surveillant vertrekt, checkt hij/zij of  er nieuwe meldingen bij de alarmcentrale ontvangen zijn. Zo niet, dan is de situatie veilig.

BOEK VANDAAG NOG DE BEVEILIGERS VOOR UW VOLGENDE EVENEMENT.

Ontvang binnen 24 uur een offerte.